Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Καθημερινός πόλεμος στο κέντρο της Αθήνας

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Αποστολάτος Βαΐτσης κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών σχετικά με τον καθημερινό πόλεμο στο κέντρο της Αθήνας, και έχει ως ακολούθως:

ΘΕΜΑ: «Καθημερινός πόλεμος στο κέντρο της Αθήνας»
Σε διάστημα δυόμιση μηνών, οι Η.Π.Α. εξέδωσαν και δεύτερη οδηγία προειδοποιώντας για επικίνδυνες περιοχές της Αθήνας. Η Ομόνοια και τα Εξάρχεια αναφέρονται ως περιοχές όπου υπάρχει κίνδυνος «εγκλήματος και πολιτικής βίας», γι' αυτό μέχρι και το προσωπικό της Αμερικανικής Πρεσβείας έχει προειδοποιηθεί να αποφεύγει αυτές τις συνοικίες κατά τις βραδινές ώρες. Μόλις την Παρασκευή 13/3/2009 ομάδα αγνώστων έκανε την καθημερινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα της. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί επιβαρύνει όλους τους τομείς την ζωή της πόλης με την οικονομία, τον τουρισμό, την αγορά, και την ασφαλή προσβασιμότητα στην πόλη να δέχονται ανεπανόρθωτα πλήγματα.

Συνεπώς ερωτάται η αρμόδια Υπουργός:
1. Πως προτίθεται να αντιμετωπίσει την τεταμένη κατάσταση που έχει ενταθεί και συνεχίζεται τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα, δημιουργώντας σοβαρό αίσθημα ανασφάλειας στους Έλληνες πολίτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share/Save/Bookmark Subscribe