Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Χωρίς γιατρούς το ΙΚΑ Ναυπάκτου

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Αποστολάτος Βαΐτσης κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδο σχετικά με την έλλειψη γιατρών στο ΙΚΑ Ναυπάκτου, η οποία έχει ως ακολούθως:


ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδο

ΘΕΜΑ: «Χωρίς γιατρούς το ΙΚΑ Ναυπάκτου»

Σοβαρές ελλείψεις παρουσιάζει το συγκεκριμένο υποκατάστημα του ΙΚΑ. Βασικότερη όλων η έλλειψη παθολόγου, που ως αποτέλεσμα έχει οι ασθενείς να εξυπηρετούνται από τον παθολόγο που πηγαίνει κάποιες ημέρες και ώρες της εβδομάδας από το Αντίρριο. Οι ελλείψεις όμως σε ειδικότητες γιατρών στην υπηρεσία της Ναυπάκτου δεν περιορίζονται μόνο στον παθολόγο, αλλά και σε πολλές άλλες ειδικότητες, όπως είναι εκείνη του οφθαλμίατρου. Οι συμβάσεις των γιατρών έχουν λήξει εδώ και πολύ καιρό, αλλά το υπουργείο δεν έχει ακόμα υπογράψει τις νέες συμβάσεις, με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι να υφίστανται  απίστευτη ταλαιπωρία.

Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

  1. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί για τη στελέχωση του υποκαταστήματος με το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό και τη βελτίωση της ποιότητας των παροχών υγείας στους πολίτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share/Save/Bookmark Subscribe