Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ Ο Ο.Τ.Ε. ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΗ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Βαΐτσης Αποστολάτος είχε υποβάλει ερώτηση προς τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών σχετικά με την κατάργηση των καταστημάτων του Ο.Τ.Ε. στα νησιά του Αργοσαρωνικού, την Τροιζηνία και τα Κύθηρα.
Στην απάντηση του ο Υπουργός κ. Χατζηδάκης αναφέρει ότι «η Ο.Τ.Ε. Α.Ε. λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, σε περιβάλλον ελεύθερης αγοράς» και ότι «αναπτύσσει την δική της εταιρική στρατηγική αναφορικά με τη λειτουργία των καταστημάτων της και την αξιοποίηση του εργατικού της δυναμικού».
Σχετική είναι και η απάντηση της εταιρείας η οποία αναφέρει επιπλέον: «Συνεπώς, και παρά το γεγονός ότι έχουμε τη διάθεση να διευκολύνουμε την άσκηση του έργου σας, αδυνατούμε να απαντήσουμε σε ερωτήματα που υποβάλλονται από βουλευτές και αποβλέπουν στον έλεγχο της εταιρείας μας ως προς την ανάπτυξη και τη χωροταξική δομή του δικτύου των καταστημάτων της.» και ακόμη «Λόγω της ελάχιστης ή μηδενικής εμπορικής δραστηριότητας κάποιων καταστημάτων, κρίνεται σκόπιμη η διακοπή της λειτουργίας τους.»
Οι επιπτώσεις από το άκρατο ξεπούλημα, των Κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ., ευαίσθητου Εθνικού κεφαλαίου και υποδομών μεγίστης Εθνικής σημασίας ακόμη δεν έχουν κάνει πλήρως την εμφάνιση τους.O Ο.Σ.Ε, η Ολυμπιακή δεν θα έχουν δρομολόγια, τα λιμάνια θα τα εκμεταλλεύονται κατά το δοκούν, τα ΕΛ.ΤΑ δεν θα τα συμφέρει, η Εθνική θα «επενδύει» σε εξωτικά νησιά…
Και είμαστε μόλις στην αρχή…

Αποστολάτος Βαΐτσης
Ζ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
Βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων του ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share/Save/Bookmark Subscribe