Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Ανάγκη ανέγερσης νέων και βελτίωσης των ήδη υπαρχουσών σχολικών εγκαταστάσεων και κάλυψης των ελλείψεων σε προσωπικό στα σχολεία του Νομού Ηρακλείου

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Βαΐτσης Αποστολάτος κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με την ανάγκη ανέγερσης νέων και βελτίωσης των ήδη υπαρχουσών σχολικών εγκαταστάσεων και κάλυψης των ελλείψεων σε προσωπικό στα σχολεία του Νομού Ηρακλείου, και έχει ως ακολούθως:

ΘΕΜΑ: «Ανάγκη ανέγερσης νέων και βελτίωσης των ήδη υπαρχουσών σχολικών εγκαταστάσεων και κάλυψης των ελλείψεων σε προσωπικό στα σχολεία του Νομού Ηρακλείου»

Χρόνια είναι τα προβλήματα της παιδείας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πεπαλαιωμένα κτίρια, λίγες αίθουσες, ανύπαρκτοι εξοπλισμοί εργαστηρίων αλλά και η μεγάλη έλλειψη σε προσωπικό είναι στοιχεία που δείχνουν την πραγματική κατάσταση στο χώρο της παιδείας της περιοχής.

Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1. Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί για τη βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και την ανέγερση νέων στον Νομό Ηρακλείου;

2. Τι μέτρα προτίθεται να λάβει για την κάλυψη των ελλείψεων σε προσωπικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share/Save/Bookmark Subscribe