Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Σοβαρά προβλήματα στο ειδικό σχολείο Περάματος

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Αποστολάτος Βαΐτσης κατέθεσε ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων σχετικά με το ειδικό σχολείο Περάματος, και έχει ως ακολούθως:

ΘΕΜΑ: «Σοβαρά προβλήματα στο ειδικό σχολείο Περάματος»

Βάσει της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περάματος, το Εδικό Σχολείο του Περάματος αντιμετωπίζει σοβαρότατα λειτουργικά προβλήματα, με την έλλειψη εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής και με κενά που εντοπίζονται σε βοηθητικό προσωπικό, ψυχολόγο, γυμναστή, εργοθεραπευτή και λογοθεραπευτή. Αποτέλεσμα της εν λόγω κατάστασης είναι η μη κάλυψη των αυξημένων αναγκών των μαθητών του Ειδικού Σχολείου Περάματος και η μείωση, τελικά, του αριθμού των παιδιών του σχολείου.

Συνεπώς ερωτάται η αρμόδια Υπουργός:

1. Πού οφείλονται οι ανωτέρω σοβαρότατες ελλείψεις και τι μέτρα προτίθεται να λάβει για την κάλυψη όλων των υφιστάμενων κενών εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού, με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του σχολείου και την πλήρη κάλυψη των αναγκών των μαθητών του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share/Save/Bookmark Subscribe