Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

«Κατάργηση των καταστημάτων του ΟΤΕ στα νησιά του Αργοσαρωνικού, την Τροιζηνία και τα Κύθηρα»


Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Βαΐτσης Αποστολάτος κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών σχετικά με την κατάργηση των καταστημάτων του ΟΤΕ στα νησιά του Αργοσαρωνικού, την Τροιζηνία και τα Κύθηρα, και έχει ως ακολούθως:

Οι κάτοικοι του Αργοσαρωνικού, της Τροιζηνίας και των Κυθήρων είναι οι πρώτοι που βιώνουν τα αποτελέσματα της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ, δεδομένου ότι η νέα διοίκηση αποφάσισε την κατάργηση των επτά καταστημάτων του ΟΤΕ που λειτουργούν στις περιοχές αυτές. Οι κάτοικοι των νησιών αυτών θα είναι, στο εξής, υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στον Πειραιά για την εξυπηρέτησή τους, ενώ την ίδια στιγμή, οι υπάλληλοι των εν λόγω καταστημάτων, που ήταν και μόνιμοι κάτοικοι των νησιών, θα πρέπει να «ξενιτευτούν» για να μην χάσουν τη δουλειά τους.
Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
1. Σε ποιες σχετικές ενέργειες προτίθεται να προβεί για τη διευθέτηση της παραπάνω κατάστασης και τη διευκόλυνση της εξυπηρέτησης των κατοίκων των παραπάνω νησιών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share/Save/Bookmark Subscribe