Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Σχετικά με το σπίτι της Μαρίας Κάλλας

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Αποστολάτος Βαΐτσης κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού σχετικά με το σπίτι της Μαρίας Κάλλας, και έχει ως ακολούθως:
ΘΕΜΑ: «Σχετικά με το σπίτι της Μαρίας Κάλλας»
Το ακίνητο επί της οδού Πατησίων 61 έχει μεγάλη αξία για την σύγχρονη πολιτιστική ιστορία της χώρας μας, καθότι άνηκε στην αείμνηστη Μαρία Κάλλας. Το νεοκλασικό φέρει εμφανή τα σημάδια της φθοράς του από τον χρόνο και αποτελεί πλέον θύμα της κρατικής αδιαφορίας, παραμένοντας έρμαιο καταληψιών που δρουν στον χώρο.
Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
1. Πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει το γεγονός;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Eίμαστε κάτοικοι του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων,πολίτες πια 3ης κατηγορίας και ζούμε καθημερινά την τραγική υποβάθμιση της περιοχής μας ξεκινώντας από την καταστροφή και κατάληψη των νεοκλασσικών κτιρίων της περιοχής και των κοινόχρηστων χώρων μας, πεζοδρομίων,πλατειών.Τελειώνουν τα θέατρα και οι πολιτιστικοί πνευματικοί χώροι, τα μνημεία,το 6ο διαμέρισμα πλήρως εγκαταλελειμένο είναι πλέον ένα γκέτο Αφρικανών, Ασιατών και λαθρομεταναστών.

Share/Save/Bookmark Subscribe