Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Παραχώρηση και αξιοποίηση στρατοπέδου Παπαδογιώργη

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Αποστολάτος Βαΐτσης κατέθεσε ερώτηση προς  την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη σχετικά με την παραχώρηση και αξιοποίηση στρατοπέδου Παπαδογιώργη, η οποία έχει ως ακολούθως:


ΠΡΟΣ: Την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλάγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη

ΘΕΜΑ: «Παραχώρηση και αξιοποίηση στρατοπέδου Παπαδογιώργη»

Το 1984 συστάθηκε η συντονιστική επιτροπή μαζικών φορέων Καμινίων - Απόλλωνα, με σκοπό τη σωστή αξιοποίηση του χώρου που καταλάμβανε το στρατόπεδο Παπαδογιώργη και τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρου  πρασίνου. Το 2004 ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραχώρησης του στρατοπέδου και μπορεί πλέον να χρησιμοποιείται ως χώρος πρασίνου και αθλητισμού. Ωστόσο, η έκταση παραμένει αναξιοποίητη, ενώ ο περιβάλλων χώρος του στρατοπέδου χρησιμοποιείται απλώς για στάθμευση αυτοκινήτων και σκαφών.
Συνεπώς ερωτάται η αρμόδια Υπουργός:

1.      Πότε πρόκειται να αξιοποιηθεί η συγκεκριμένη έκταση και τι ακριβώς θα περιλαμβάνει, προκειμένου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των Καμινίων και του ευρύτερου Πειραιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share/Save/Bookmark Subscribe