Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

«Ανέγερση νέων και βελτίωση των ήδη υπαρχόντων εγκαταστάσεων σχολικών κτιρίων στο Δήμο Περάματος»


Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Βαΐτσης Αποστολάτος κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με την ανέγερση νέων και βελτίωση των ήδη υπαρχόντων εγκαταστάσεων σχολικών κτιρίων στο Δήμο Περάματος, και έχει ως ακολούθως:

Απαράδεκτες κρίνονται οι συνθήκες στις οποίες καλούνται να διαμορφώσουν τη ζωή τους οι μαθητές του Περάματος, γεγονός που καθιστά επιτακτική την άμεση βελτίωσή τους. Συγκεκριμένα, παρουσιάζεται έντονα η ανάγκη για επισκευή των ήδη υπαρχόντων κτιριακών εγκαταστάσεων, καθώς και για κατασκευή νέων σχολικών μονάδων. Την ίδια στιγμή, παρατηρούνται σημαντικές ελλείψεις σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής, και ειδικότερα στα χημεία και τα εργαστήρια των σχολείων του Δήμου.
Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
1. Τι μέτρα προτίθεται να λάβει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στέγασης και της ανάγκης επισκευής των σχολικών εγκαταστάσεων του Δήμου Περάματος, καθώς και για την κάλυψη όλων των υφιστάμενων υλικοτεχνικών ελλείψεων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share/Save/Bookmark Subscribe